З 12 травня 2020 року сервісні центри Міністерства внутрішніх справ і Державної міграційної служби почнуть повертатися до нормальної роботи після закриття на карантин.

Джерело: заява пресслужби на Єдиному порталі органів системи МВС України.

"Територіальні підрозділи Державної міграційної служби та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» планують розширити графіки роботи та збільшити кількість послуг, які надаватимуться громадянам України, іноземцям й особам без громадянства.

Сервісні центри МВС надаватимуть послуги за попереднім записом в електронну чергу через функціонал офіційного вебсайту Головного сервісного центру МВС. У разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, запис громадян здійснюватиметься за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області", - йде мова у повідомлення.

Закордонний паспорт, фото "Знай.ua"
Закордонний паспорт, фото "Знай.ua"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При цьому у відомствах зазначили, що усі зміни запроваджуватимуться з урахуванням епідеміологічної ситуації у регіонах і наявності транспортного сполучення. Також планують вдаватися до додаткових санітарних заходів.

"Надання послуг здійснюватиметься з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 м2, робочі місця працівників облаштовані захисною перегородкою, проводитиметься термометрія та дезінфекція приміщень. Не допускатимуться працівники та відвідувачі, які мають ознаки респіраторних захворювань або без наявності захисної маски", - стверджують у пресслужбі.

У сервісних центрах МВС планують відновити надання усіх послуг, окрім здачі практичного іспиту на водіння.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин перетворив Львівщину на край безробітних - скільки українців опинилися "за бортом".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві послаблять карантин - як будуть працювати кафе та салони краси з 11 травня.

Також Знай.ua писав, що на Львівщині три ринки вийшли з карантину і "здулися" - легше закритися відразу.