Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка займається благодійністю і розвиває свій YouTube, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз Марія порадувала фанатів рідкісним фото з красунею-дочкою Наною, а в підписі до нього розповіла, чому так рідко показує свою дочку в мережі.

Як видно, мама і дочка відображені в домашній обстановці, Маша сидить на стільчику в об'ємному світлому вбранні цікавого фасону. Її волосся розпущене і акуратно покладені на одне плече, а на обличчі гарний макіяж. Поряд з телеведучою її дочка Нана, яка позує в темно-зеленій сукні, її волосся теж розпущені, а на обличчі легкий макіяж, дівчинка дивиться в камеру. У підписі до кадру Єфросиніна написала: "Ви знаєте, Нана рідко з'являється у мене в публікаціях – це її позиція, і я її поважаю. Але на пропозицію @valeriya_guzema знятися для проекту #БутиМамою вона погодилася без вагань. На моє запитання: «Чому?», Нана відповіла: «Лера завжди все робить красиво!». Адже і права ж виявилася моя незвичайна дівчинка. Втім, як завжди #мояНана".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.