Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує разом з сином Марком.

На знімку мама з сином відображені на сірому тлі, Алла тримає малюка на руках і дивиться в камеру. На ній бежевий пухнастий светр, волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. А малюк закутаний у теплий синій костюмчик. У підписі до фотографії молода мама написала: "Маріка я народила 1,5 роки тому, а питання про пологи і клініку, де я народжувала, досі. І, щоб полегшити життя всім і полегшити мій дірект, я скажу так. Народила я за 3 години, з моменту як я зайшла в клініку і з'явився Марік".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.