Німеччина була змушена вибачитися після того, як стерла Ізраїль з карти, опублікованої як частину військового звіту.

На одній зі світових карт, які показала німецька Служба військової контррозвідки, не виявилося Ізраїлю - країну відобразили в тому ж кольорі, що і сусідню Йорданію. Про це пише Middle East Monitor.

Глава Служби військової контррозвідки Німеччини приніс свої вибачення, підтвердивши, що проект річного звіту за 2019 рік "об'єднав" Йорданію і Ізраїль на карті.

Міністр оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер підтвердив наявність помилки і пообіцяв, що її буде виправлено.

Remote file

Пізніше Служба зробила висновок, що помилка сталася через "відсутність старанності і недостатній контроль якості", а не через політичні мотиви або спроби образити Ізраїль.

"Я глибоко шкодую про цей інцидент і перепрошую. Цього не повинно було трапитися з військовою контррозвідкою, яка бореться з антисемітизмом і екстремізмом. Ми будемо вдосконалювати наше управління якістю публікацій", - написав президент Служби Крістоф Г. в листі the Jerusalem Post.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Бориспіль" показав мапу України без Криму

Як повідомляв портал Знай.ua, впливове британське видання залишило Україну без Криму

Також Знай.ua писав, The New York Times зобразили Крим у складі Росії