Як відомо, нещодавно знаменита співачка Адель відсвяткувала своє 32-річчя. А відтак, її особистий тренер Піт Джерасімо розповів, як артистка зуміла за цей останній рік скинути зайві кілограми, а також, чому вона пішла на такий крок.

Про це він написав на власній Instagram-сторінці.

"Мій досвід роботи з нею дозволяє сказати, що вона завжди слідувала особистої траєкторії. Вона ніколи не думала ставити на карту свій талант або збільшувати продажі альбомів коштом залучення уваги фігурою. Вона ніколи не прикидалася ніким іншим. Коли ми з Адель почали шлях боротьби з кілограмами, у нас не було мети зробити її суперструкою. Нашою метою було тільки здоров'я після вагітності. Нам довелося готуватися до концертного туру і виснажливого графіка. Поступово вона звикла до тренувань і стала ретельніше вибирати їжу", - написів він.

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram
До та після схудення

Зокрема спортсмен і згадав про розставання Адель з чоловіком Саймоном Конеккі, від якого вона народила сина Анджело та запевнив, що вона змінюється вона заради власного сина.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"В її житті відбулися серйозні особисті зміни. Цілком природно, що зі змінами приходить новий погляд на саму себе. Вона поліпшила власні харчові звички і стала займатися фізичними вправами. Я гордий і щасливий за неї! Адель все це робить тільки для себе і свого сина Анджело", - підкреслив Джересімо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров злив відверті кадри, де Басков нахабно мацає голосистих красунь.

Як повідомляв Знай.uа волохаті пахви і брутальна борода - Кончіта Вурст епічно "в'їхала" в карантин.

Знай.uа писав, Бабкіна вийшла з коми, обімлів навіть Басков - "Чорта не боїться".