Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. У цей раз знаменитість "відзначилася" дивним привітанням з Днем Перемоги, який в Україні не відзначається з 2015 року.

Так, Ольга опублікувала фотографію в соцмережі, на якій її син Александер Макс позує на тлі природи, заглядаючи в картонний танк з символікою СРСР.

"Happy Victory in Europe Day! А для наших с завтрашним Днем Победы!" – привітала вона, ймовірно, росіян.

Варто нагадати, що в 2015 році в рамках декомунізації український парламент прийняв закон про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, який встановив 8 травня Днем пам'яті та примирення, а замість радянського свята День перемоги було встановлено День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який щороку відзначається 9 травня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська дівчина Бонда Куриленко пішла в розгул і забула про фігуру – "Своя в дриски".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Куриленко влаштувала зухвале домашнє дефіле.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Куриленко показала нове карантинне фото.