Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі шоу "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка опублікувала короткий уривок зі свого сольного концерту, який можна побачити повністю 10 травня на телеканалі "1+1".

"Ловіть, мої улюблені! ❤️ Пісня-лідер опитування під попереднім постом #язавеласьостановименя 💥 А повну версію дивіться вже цієї неділі на 1+1 о 22:40. Яку наступну пісню викласти? Чи може чекаєте на танець? 🔥" – написала артистка.

Варто відзначити, що на відео Наталія з'явилася у розкішній вечірній сукні, яка підкреслила її струнку фігуру, відкрила ноги та зону декольте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, Наталя Могилевська на карантині згадала Влада Яму – "Як божевільна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська пояснила "цілющі" властивості карантину – топ способів переосмислити життя без медитації.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська поділилася пікантними кадрами, зізнавшись, що почала життя з чистого листа.