Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклі Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо.

Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки тепер активно постить фото й відео в своєму Instagram. Так, в цей раз зірковий холостяк опублікував чергову серію відео зі своїх тренувань, які він проводить вдома на карантині.

"Full Body Cardio. Підтримуємо фізичними навантаженнями серцево-судинну систему, спалюємо зайвий жир і працюємо над красивим м'язовим рельєфом. 9 вправ. Виконуємо за 35 сек кожну. 15 сек відпочинок між вправами. 4 кола. 1 хв відпочинку між колами. Ви все ще не вірите в домашні тренування? Тоді я йду до вас 😎", - написав Іраклі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Іраклі Макацарія навчив "наречених" виконувати мрії – "Почніть нове життя".

Як повідомляв портал Знай.uа, холостяк Іраклі Макацарія зізнався, що є інтровертом на 100%.

Також портал Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія дав новому Холостяку важливу пораду – "Не заздрю Максу зараз".