Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила чергове фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. Відтак, на ньому знаменитість показала, як Сара пошматувала, ймовірно, обгортку з квітами та зробила вигляд, що це ніби не вона.

Наречена Розенка, фото з вільних джерел
Наречена Розенка, фото з вільних джерел

"Прибиральниця Сара: працює якісно і за їжу. Виїзд на будинок - зі своїми "інструментами", - іронічно прокоментувала фотографію Лебідь.

Варто зауважити, що користувачам така світлина дуже сподобалася, і вони засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, аби зірка не карала юну порушницю за такий "маленький" прокол.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, наречена ексміністра показала, як вона втрьох з Розенко і Сарою розважається на природі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко Крістіна Лебідь "почорніла" на зйомках – не маска і не фільтр

Також портал "Знай.ua" писав, що наречена Розенко навчила свою "кудлату подругу" читати.