Швидше за все, в Україні карантин, який запровадив уряд, може значно "ослабнути" вже після 11 травня. Не секрет, що багатьом українцям, які втратили роботу і стабільний заробіток доведеться заново шукати роботу і чекати першої зарплати для погашення комунальних платіжок. Однак, з'явилася й приємна новина. Як виявилося, тарифи на електрику для населення підвищувати не будуть до кінця 2020 року.

Про це стало відомо завдяки заяви в. о. міністра енергетики України Ольга Буславец у ході наради щодо виконання рішень Антикризового штабу.

Світло, скріншот: YouTube
Світло, скріншот: YouTube

"Тариф для населення у нас залишається в цьому році, як і в минулому році, незмінним. І не потрібно турбувати суспільство. Є різні заяви, але ми повинні сказати, що населення отримує електричну енергію за незмінною ціною", - заявила Буславец.

Також варто нагадати нашим читачам, що за словами київського міського голови Віталія Кличка, кияни під час карантину фактично припинили платити за комунальні послуги, створивши борг майже у 6 млрд грн. Кличко зазначив, що якщо така тенденція зберігатиметься й надалі, то можуть виникнути перебої в наданні комунальних послуг. Адже гроші від оплати комунальних послуг йдуть на закупівлю газу та зарплати працівникам.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни отримають додаткові гроші, кому пощастить на карантині.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни отримають газовий "бонус" за квітень.

Знай.uа писав, купити квартиру після карантину — чи варто чекати на обвал цін.