Юна спортсменка та музикантка, яка прожила в дитячому будинку 9 років, продовжує активно завойовувати нових прихильників на просторах Інтернету. Так, цього разу красуня оприлюднила черговий ролик, в якому подякувала батькам, які забрали її з дитбудинку.

Відповідне відео вона оприлюднена на своїй Instagram-сторінку, на яку підписана кількадесят тисячна армія шанувальників.

Варто зауважити, що дівчина потрапила в дитячий будинок ще в 4 роки, де провела довгих 9 років. А виною цьому стали батьки, яких погубив алкоголь.

Як зізнається красуня, ще в юному віці вона навчилася грати на скрипці і зараз не може жити без цього музичного інструменту, так само як і без спорту, який вже став невід'ємною частиною її життя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До слова, наразі дівчина живе в Дубаї та частенько радує фанатів спекотними, а іноді і зовсім відвертими світлинами та відеороликами.

Фото красуні з дитячого будинку

Фото красуні з дитячого будинку

Фото красуні з дитячого будинку

Фото красуні з дитячого будинку

https://www.instagram.com/p/B3_95mPlL57/

https://www.instagram.com/p/Bwy0yLYFvFk/

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Дениса Бойка порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.