Популярний мобільний оператор Lifecell продовжує колекціонувати скарги від своїх клієнтів. На цей раз, з рахунків українців без попередження почали знімати гроші. Своє невдоволення висловив користувач Андрій на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за його словами, Lifecell без попередження почав списувати 6 гривень на день. Також мобільний оператор стверджує, що абоненту відправляли повідомлення про зняття коштів з телефону.

"З вчорашнього дня лайфсел тишком-нишком знімає з рахунку 6 грн./доба. Жодних попереджень про ці списання не було, хоча оператор каже що мені надсилали смс", - поділився українець.

Також чоловік порадив усім перевірити свої рахунки та заблокувати зняття коштів за допомогою комбінації *103#.

Скарга клієнта, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У свою чергу, користувачі мережі поділилися такими ж історіями з мобільним оператором.

"Вже попалася на це, тільки зняли 10", "Сьогодні вже зняли на жаль. Тільки надіслали смс що "у вас менше 5 грн на рахунку..."", "так само і в нас було, прийшла смс", "тільки що набрала цю комбінацію. Так написало що можу відключити тільки на один день. Мабуть кожен день потрібно цю комбінацію набирати. От сусусусу....", "У мене Київстар подібну фігню зробив", - прокоментували українці.

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Lifecell запустив унікальну "економну" послугу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Vodafone оголосила про швидке підвищення мобільних тарифів.

Також "Знай.ua" писав, що Vodafone почав знову "грабувати" своїх клієнтів.