Відомий інсайдер Деніел Ріхтман розповів нові деталі щодо перезапуску всім відомої франшизи "Пірати Карибського моря". Зокрема, є ймовірність того, що харизматичного Джека Горобця, а точніше капітана Джека Горобця, роль якого раніше грав знаменитий Джонні Депп, не буде в картині – його замінить піратка Редд.

Джерело: іноземне видання The Disnsider

Відтак, як стверджує інсайдер, перезапуски буде значно відрізнятися від оригіналу, і навіть на появу Джонні Деппа розраховувати не варто. Він стверджує, що головна роль дістанеться жінці, а отже замість Капітана Джека Горобця нас очікує інший персонаж. Попередньо, ним стане рудоволоса піратка Редд, однак Деталі сюжету все ще засекречені.

Карен Гіллан

Також, за його словами, головна роль може дістатися Карен Гіллан, акторці, яка зіграла Небулу в "Месниках: Завершення" та "Вартових галактики". Інсайдер впевнений, що студія зацікавлена в її кандидатурі. У будь-якому випадку, офіційного підтвердження поки що не надходило.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під зовнішністю Джонні Деппа ховається дівчина: відео, яке загнало фанаток актора в глухий кут

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд, обіцяє пристрелити: "Виб'ю з нього все л*йно!"

Також "Знай.ua" писав, що Джонні Депп потрапив у расистський скандал: далеких родичів актора обурила назва