Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала милий чорно-білий кадр, на якому позує в абсолютно незвичному образі. Як видно, перед камерою Джованна з'явилася в чорній блузці з заклепками, її волосся в короткій стрижці недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Я пропустила ту коротку "стрижку". До речі, розкажіть мені, що ви робите вдома з вашими зачісками? Я хочу все знати!". Шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.