Як відомо, у великого друга України, російського співака, лідера гурту "Машина часу" Андрія Макаревича в грудні 2019 року відбулося весілля, яке стало вже четвертою в його житті. Проте лише у травні журналісти почали писати про це.

Макаревич сміється над журналістами: "Раніше треба було ворушитися, в грудні все трапилося" і відмовляється ділитися "зайвими" подробицями нового шлюбу, як і розповідями про дружину-красуню, хоча, звичайно, той ще котяра – сам все вивалив в радіонтервью, а тепер знущається над "прокліпавшою" сенсацію пресою. А не розповів би, так би ніхто і не знав. Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з російських видань.

Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru
Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru

Про нову дружину Макаревич розповідає мало: молода, розумна, красива. Наскільки молода, сам точно не пам'ятає: "Не рахував". В соцмережі на сторінці Ейнат Клейн, його дружини, як з'ясували журналісти, день народження не вказано, але вона дійсно не тільки молода, але й дуже гарна собою.

Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru
Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Судячи за її профілем, вона бізнес-вумен, засновниця туристичної фірми в Ізраїлі, що спеціалізується на Близькому Сході та Африці, а також власниця ще й винної компанії. Так що "шлюб за розрахунком", як пожартував Андрій Вадимович, набуває цілком конкретних параметрів: вино і подорожі, як і жінки, завжди були потужними стимулами для пана Макаревича після, зрозуміло, рок-музики, живопису, поезії і письменства. На цьому грунті, посиленою хімічною реакцією особистої симпатії, мабуть, і сталося "скрещенья рук, скрещенья ніг, долі скрещенья", як заспівала б Алла Пугачова вірші Бориса Пастернака. Також Макаревич розповів, що тим, хто не побував на весіллі, друзям, вже нема чого шкодувати, все пройшло без них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Молода, красива, розумна", - Макаревич розповів про таємне весілля з четвертою дружиною.

Як повідомляв Знай.uа чоловік Валерії виступив з нападками на геїв - "Гвинтівки вставляти в з**ніци".

Знай.uа писав, подружка Путіна Чичеріна засвітилася в Києві після танцульок з бойовиками "ДНР", скандальні кадри.