Шанувальники серіалу насилу впізнають у спекотній красуні скромну Міхрімах. Про це повідомляє Знай юа

Так, днями турецька акторка Пелін Карахан, яка виконала роль єдиної дочки Роксолани і султана Сулеймана, опублікувала у своєму Instagram кадри з пікантній фотосесії.

Пелін Карахан

На них Пелін, одягнена у вбрання темно-вишневе плаття з глибоким вирізом, позує перед фотографом. Волосся актриси акуратно покладені, а на обличчі красується яскравий макіяж, робить її образ ще загадковіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що дочці Анастасії Приходько Нанні в цьому році виповнилося 10 років. Зовні дівчинка вже стає схожою на зіркову маму.

Напередодні Дня матері співачка розповіла Знай.uа, як спочатку хотіла назвати дочку і чому дала синові, якому чотири рочки, ім'я Гордій.

Раніше Знай писав, що відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, вибравшись як можна далі від цивілізації щоб насолодитися свіжим повітрям, а для такої самоізоляції вони з чоловіком Юрієм Горбуновим обрали містечко Ржищів Київської області.

Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри, списки улюблених серіалів, фільмів, книг, "щоденники пам'яті" зі знімками з минулого. Катя приміряла спортивний костюм кольору морської хвилі, помилувавшись видом з Іван-гори.

До речі, маленького сина Горбунова і Осадчої звуть Іван, проте обличчя хлопчика пара поки приховує від громадськості.