Турецького актора, який виконав роль Бехрам-Паші в телесеріалі "Чудовий вік" Аднана Коча засудили на 17 років тюремного ув'язнення. Судовий розгляд тривав більше двох років, повідомляє Знай юа.

Актора звинувачують у збройному опорі поліції та зберіганні наркотичних речовин.

Під час проведення антинаркотичних операцій біля Стамбула Аднана з п'ятьма спільниками затримали. Так, в особистих речах актора знайшли заборонені речовини, які чоловіки намагалися знищити. Також вони почали збройний опір і навіть поранили 6 поліцейських.

Адвокати намагалися відстояти чесне ім'я актора впродовж 2 років. В цей час актор активно знімався в кіно і розвивав свою музичну кар'єру, адже перший успіх і визнання він отримав як співак.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Проте суд після ретельного вивчення справи призначив Аднану 16 років і 8 місяців тюремного ув'язнення. При цьому актор ніби не втрачає оптимізму і опублікував відеозвернення до фанатів, де розповів про запуск нового музичного шоу.

Також Знай повідомляв, що актриса Мер'єм Узерлі яку фани пам'ятають по ролі Хюрем в серіалі "Величне Століття" поділилася з підписниками в Instagram новою фотографією. Її образ в блискучому платті-сарі привів у захват підписників.

36-річна актриса брала участь у фотосесії для модного журналу BASIC. Стилісти підібрали для неї плаття-сарі, що відкриває одне плече. Блискуча тканина відтінку пильної троянди в смужку красиво задрапірована біля пояса. Мер'єм Узерлі зробили акуратний макіяж з тінями в тон сукні і залишили волосся розпущеним. Оголену руку прикрашають масивні браслет і обручка. Образ доповнили плоскою рожевою сумочкою з тисненням "пітона".