Можливо, ми стоїмо на порозі гучного міжнародного скандалу. Сполучені Штати, напередодні 9 травня, вирішили “підлити масла у вогонь” непростих відносин з Росією, причому зробили це, торкнувшись головного тригеру – перемогу над нацистською Німеччиною.

На офіційній сторінці Білого дому в Instagram з'явилося повідомлення, присвячене дню підписання капітуляції нацистської Німеччиною. Найцікавіше, що американці назвали переможцями саме себе. Ну, ще трохи почестей дісталося і Великобританії. Пост супроводили підписом: “Дух Америки завжди буде перемагати. Ми завжди перемагаємо”. Цікаво, що про Радянському Союзі в цьому повідомленні немає взагалі ні слова. Як і про народи, які воювали з нацизмом.

Дональд Трамп, фото: timesofisrael
Дональд Трамп, фото: timesofisrael

З упевненістю можна сказати одне: Росія цю заяву просто так не залишить. Можна чекати нових заяв від “легенд” російського Мзс Сергія Лаврова і Марії Захарової. Галас від цієї посади може бути дуже гучною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, "Виглядає нещасною": Меланія Трамп відштовхнула Дональда прямо на публіці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меланія Трамп кардинально змінила імідж: куди поділася вся розкіш.