9 травня Івано-Франківськ святкує День Міста. Правда, через карантинні заходи ніяких заходів у місті не буде, і жителям доведеться зустріти цей важливий день, перебуваючи вдома. Зі святом місто і його жителів привітав колишній народний депутат і голова фракції “Радикальна партія України” Олег Ляшко. Він згадав, як приїжджав в Івано-Франківськ в 2019 році.
На своїй сторінці в Instagram Ляшко опублікував фотографію з виступу в Івано-Франківську в минулому році. “У минулому році був там проїздом, спілкувався з молоддю і годував місцевих собачок”, написав екс-нардеп в описі до фото. Він зазначив, що у нього є багато фотоисторий з цього міста, які дійсно приємно згадати. Також Ляшко пообіцяв після закінчення карантину обов'язково відсвяткувати це свято.


Однак користувачі соціальної мережі виявилися, м'яко кажучи, не дуже задоволені такими обіцянками, так і в цілому візитами Ляшко в місто. Коментарі під фото в стилі: “Краще б ти взагалі не приїжджав”, “коли ж його нарешті посадять?”. Мабуть, глава Радикальної партії любить Івано-Франківськ, але ця любов далека від взаємності.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше Знай писав про те, що найвідоміший "радикал" країни Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом, а також зізнався, що 3 роки тому подарував захисникам кордону свою собаку, яка зараз допомагає ловити контрабандистів.

Також Знай повідомляв, що колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео у скандального ресторану "Велюр", власником якого є "слуга народу" Микола Тищенко. Скандал навколо ресторану спалахнув після того, як журналісти з'ясували, що незважаючи на карантин заклад працював для деяких клієнтів, серед яких і народні депутати. Коли про це стало відомо, одіозний екс-нардеп Олег Ляшко вирішив "замурувати" вхід в ресторан.