Зірки української естради продовжують дарувати контент своїм шанувальникам навіть в умовах карантину через коронавірус. Проте роблять вони це по-різному. Хтось публікує фотографії, не насичені глибоким змістом, хто залазить у скандали. А ось порадувати українців піснею чомусь багато хто і не додумалися. Винятком стала Таїсія Повалій. Вона не просто виконала для українців пісню, а ще й вибрала її з українського фольклору.
У своєму профілі в Instagram Таїсія Повалій опублікувала відео, в якому заспівала українську народну пісню “Била мене мати березовим прутом”. При цьому вона супроводила виконання грою на синтезаторі. Вийшло просто приголомшливо! Живий звук, відмінний музичний супровід і весела пісня порадували українців на карантині.


Передплатники Таїсії в Instagram також оцінили її творчість. Користувачі дякували Повалій за виконання українське народної пісні, відзначили, що у неї чудово вийшло, і побажали здоров'я одного з найвідоміших зірок нашої естради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій вже два місяці нікуди не виходить — артистка виявилася замкненою у власному будинку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, вважають подругою сина — багатодітна британка стала популярною завдяки "вічної молодості".

Знай.uа писав, фаворитка Януковича Повалій зізналася, як її занесло в лігво Путіна - "Не можу без...".