10 травня - Міжнародний день матері. На честь цього великого і світлого свята можна не лише зробити подарунок для мами, але й помолитись за неї. Молитись - надзвичайно важлива духовна практика, яка дисциплінує людину, адже молячись, людина аналізує свої бажання і прохання, артикулюючи їх максимально добрим і безкорисним чином. Саме тому молитва за маму є проявом найвищої любові та доброти, яку може мати людина до іншої людини, тим більш, матері. Пропонуємо вам текст однієї із молитов, які можна читати кожного дня, або ж прочитати на свято Матері.

Материнство, фото pixabay
Материнство, фото pixabay

Боже, Ти вибрав Пресвяту Діву Марію Матір’ю Свого Сина; благослови всіх матерів, обдаруй їх здоров’ям, наповни їх миром, спокоєм і радістю, а головне - щирим бажанням і прагненням гідно виконувати це своє материнське покликання та, загалом, Твою волю і заповіді, а після довгого життя земного приведи до блаженного життя вічного. Просимо Тебе: вчини так, щоб людський рід пишався святістю своїх матерів. Допоможи їм виховати своїх дітей на славу Тобі і для добра Церкви, через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Мама - найрідніша людина у світі для кожного, а тому не забудьте привітати своїх мам і подякувати їм за всі недоспані ночі і турботу, яку вони вам віддали.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, День матері: найкрасивіші смс-привітання та листівки.

Як повідомляв портал Знай.ua, День матері 2020: подарунок своїми руками.

Також Знай.ua писав, що Друзі Зеленського з "Кварталу 95" розповіли про диво-жінок напередодні Дня Матері.