Актори "Кварталу 95" розповіли про своїх матусь з нагоди свята всіх матусь. В честь Міжнародного свята Артем Юрій Гагарін і Великий поділилися зворушливими історіями.

Артем Гагарін

"Завдяки мамі в мені засвітилось щось творче"

Мама актора Олена Валентинівна, лікар-наркологією за профес. Йому здається, навіть зараз, будучи вже дорослим, для неї все одно залишається дитиною. І йому це навіть подобається. А взагалі у мами актора гіпер-відповідальність була присутня завжди.

"Пам'ятаю випадок, коли вже довгий період не жив вдома, вона мені зателефонувала і запитала, мовляв, де я перебуваю, і чому досі не вдома. Я ще пожартував: "А не запізнилася ти, мамо, з дзвінком років так на 10?". Але думаю, мама просто щось відчувала в цей момент і, може, навіть вберегла від чогось поганого", - зауважує актор.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І до речі, актор припускає, що можливо, саме мама прищепила любов до КВК, тому що батьки дивилася цю гру по телевізору.

"Коли з'явився інтернет, а точніше почав все більше розвиватися фейсбук, моя мама стала активним його користувачем. Вона мені постійно кидає посилання на різні корисні статті, прикольні відео, що я навіть не завжди встигаю прочитати. Але це абсолютно не дратує, адже це – кращий на світі спам, адже від Мами", - посміхаючись додає актор.

Артем Гагарін, фото "Квартал 95"
Артем Гагарін, фото "Квартал 95"

Юрій Великий

"Мама досі передає мені посилки з смакотою"

Мама Лариса Миколаївна вже на пенсії, а за професією вона – інженер-технолог. Багато років пропрацювала в держнагляді, де стежила за тим, щоб на підприємствах випускали якісну продукцію.

"Мені складно судити з боку, але багато мої друзі кажуть, що саме від мами я взяв задатки почуття гумору. І, напевно, це правда – мама дійсно любить жартувати. Більш того, іноді вона так майстерно по-акторськи відіграє якісь деталі, що оточують їй вірять, хоча насправді в цей момент вона їх розігрує", - каже актор.

За словами актора, мама багато чому навчила в цьому житті, наприклад, готувати. Причому, коли в дитинстві вона підкликала його на кухню і ділилася якимись порадами, я зовсім не розумів, навіщо мені все це потрібно знати.

Юрій Великий, фото "Квартал 95"
Юрій Великий, фото "Квартал 95"

"Маминим синочком" я ніколи не був, хоча в різні періоди життя я дійсно тягнувся більше то до папи, то, навпаки, до мами. Але ось зараз, наприклад, коли я хочу поговорити по телефону з батьками, я набираю першим номер саме мами...", - резюмує актор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, день матері: найкрасивіші смс-привітання та листівки. Гарні привітання з Днем матері, які ви зможете відправити на мобільний.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Купа дармоїдів!" – Кошовий з Кварталу 95 ненароком видав секрет Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Кошовий з Кварталу 95 поіронізував над "дідусем Путіним".