Михайло Добкін воістину легендарний депутат. Те саме відео, яке стало притчею во язицех, плюс маса дивних ініціатив. Ну і звичайно ж участь у проросійських політичних силах. На 9 травня Добкін не міг не оскандалитися. В цей раз вийшло середньо, але тим не менш, в цей день він також зміг “відзначитися” далеко не з найкращого боку.


По-перше, Добкін успішно порушив карантин, взявши участь у масовому заході – акції на честь 9 травня. Під час пандемії в Україні заборонено збиратися більш ніж по 10 осіб, однак це не завадило Добкіну та ще кільком десяткам порушників зібратися в одному з парків Харкова.

Добкін, День Перемоги, скрін з відео
Добкін, День Перемоги, скрін з відео

По-друге, нардеп відзначився забороненою символікою. Яке ж 9 травня без “колорадській” стрічки? Ну і звичайно ж не обійшлося без “фронтових 100 грам” і польової кухні з кашею.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Крім того, Добкін схвалив і автопробіг на честь 9 травня, в якому взяло участь близько двох десятків автомобілів з наклейками “Я шарю”.

Це відсилання до скандального блогеру Анатолія Шарія, відомого своєю проросійською позицією і пропагандистськими роликами щодо війни на Донбасі. Шарій навіть взяв участь у парламентських виборах, але набрав менше 2% голосів.

Скріншот посту Добкіна
Скріншот посту Добкіна

Нагадаємо, Білецький прокоментував призначення на пост одного Добкіна.

Як повідомляв Знай. ua, дружок Добкіна переметнувся до Кучеру і буде вчити харківську молодь патріотизму.

Також Знай. ua писав, що Венедиктова чесно відповіла на запитання про справу Гандзюк, Шеремета і свою відставку.