Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова 9 травня успішно оскандалилася. Вона привітала своїх читачів зі “Святом Перемоги” піснею відомого співака і народного артиста Російської Федерації Льва Лещенка. На своїй сторінці у Facebook вона написала слова з його пісні “День Перемоги” і опублікувала відео, на якому він виконує цю композицію в 1975 році.


От тільки Лещенко в 2014 році “прославився” колективним зверненням діячів російської культури до Володимира Путіна щодо агресивної позиції по відношенню до України і Криму. Зрозуміло, це викликало величезний негатив в мережі. Користувачі “завалили” генерального прокурора коментарями з обуренням.
Венедиктова усвідомила свою помилку і видалила пост з роликом і словами пісні. Також вона принесла вибачення всім людям, яких образила цим повідомленням. “Посилання видалила і прошу вибачення у всіх, кого воно образило”, написала генпрокурор України. Також Венедиктова закликала користувачів тримати себе в руках і написала, що це її сторінка – приватна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Венедиктова пояснила, чому не задекларувала квартиру, в якій живе

Як повідомляв портал Знай.ua чоловік Венедиктової пішов вгору по "кар'єрних сходах" після її приходу в політику

Також Знай.иа писав, Венедиктова відповіла на питання про справу Гандзюк, Шеремета і свою відставку