Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але в цей раз вирішила трохи розслабитися.

На нових фото, які зірка показала в мережі, вона з'явилася в дуже еротичну образі. Як видно, Белла відображена у цікавій локації, вона сидить, мабуть, на столі у відвертому вбранні. На ній яскраві строкаті штани і пом'ята золотиста блузка, яку вона ледь застебнула, яка оголила приголомшливе декольте і підкреслила фігуру. Волосся моделі зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Хадід не підписала свою публікацію, зате фанати почали активно обговорювати її фотографії, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.