У Празі стався досить курйозний інцидент. Так, просто в ніч на 9 травня невідомі осквернили постамент раніше демонтованого пам'ятника маршалу Радянського Союзу Івану Конєву, встановивши на нього унітаз.

Про це повідомляє видання České noviny.

Як відзначається, хто та чому встановив унітаз на місці раніше демонтованого пам'ятника наразі невідомо, однак поліцейські вже шукають правопорушників.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Поліцейські приїхали на місце за телефонним викликом, що надійшов о 10:30 за московським часом. Чоловік, який зателефонував до служби, хотів покласти квіти до постаменту на честь свята Перемоги. Однак замість чистого п'єдесталу він побачив пінопластовий унітаз висотою близько двох метрів. Інцидент стався в ніч на 9 травня", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, глава району Прага-6 Ондржей Колар, який і ініціював знесення пам'ятника Конєву в місті, заявив, що в голові невідомих порушників "швидше, фекалії, ніж щось інше".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ми навіть не знаємо їхніх імен - в Києві помаранчеві чоловічки "наближають День перемоги" над коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко заборонив День Перемоги в Києві.

Також Знай.ua писав, що День перемоги над нацизмом: найкращі листівки зі святом.