На Тернопільщині правоохоронці спіймали неповнолітню студентку, яка підозрюється в жорстокому вбивстві іноземця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як відзначається, 9 травня близько 4 години ранку до поліцейських надійшло повідомлення від лікарів бригади швидкої медичної допомоги, що вони виявили тіло мертвого чоловіка з ножовим пораненням. Вже на місці з'ясувалося, що ним виявився 24-річний житель Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному із вишів Тернополя.

Фото з місця злочину

"Правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали сусідів, можливих очевидців та свідків, а також вилучили відео з камер спостереження. Таким чином оперативно встановили особу підозрюваної в скоєнні важкого злочину. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві з каналізації виловили труп чоловіка, похований у нечистотах

Як повідомляє портал "Знай.uа" Під Харковом знайшли заклякле тіло зниклої дівчинки, яку шукали усім селом - "посварилася з братом і..."

Також «Знай.uа» писав, що Поліція просить допомоги в упізнанні тіла чоловіка: знайшли в Києві у сміттєвому мішку