Володарка вкрай пишних форм, шведська модель Наташа Краун заявила, що намагається набрати кілька зайвих кілограмів, аби потім їх перенаправити у свою п'яту точку. А це в свою чергу допоможе їй здобути титул господині з "найбільшими сідницями в світі".

Джерело: іноземне видання The Sun

Відтак, як відзначається, модель на сьогодні з'їдає піцу, макарони і шість кілограм Nutella в місяць, щоб досягнути своєї власної мрії. Лікарі сказали їй, що їй потрібно набрати неймовірні 56 фунтів, щоб вони могли перерозподілити жир і зробити її нинішній 70-дюймові сідниці ще більше.

Модель Наташа Краун

"Коли я була підлітком, моє тіло почало змінюватися - у мене були груди, у мене була дупа. З тих пір у мене було три бразильських підтяжки. Мені просто подобається відчувати себе з великою попою. Коли я йду, я відчуваю все це похитування, погойдування, і я починаю відчувати себе збудженою. Так, моя дупа змушує мене відчувати себе сексуальною і сильною", - написала вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Модель Наташа Краун

Варто зауважити, що наразі дівчина заробляє на життя, продаючи свої відео та фотографії з великою попою своїм фанатам.

Модель Наташа Краун

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Качині" вуста і величезні вії: дівчина-Барбі перетворилася на "монстра", фото не для слабкодухих