Як відомо, карантин значно вплинув на життя жителів багатьох країн світу. В аптеках з'явився дефіцит масок, рукавичок і антисептиків. У таких випадках можна проявити трохи старанності та "креативу". Читачам приготували актуальний лайфхак для створення домашніх антисептичних серветок.

Для цього знадобиться 340 г води, рулон паперових рушників (бажано щільних), чверть склянки спирту та рідке мило (або ефірну олію).

Серветки, фото з вільних джерел

Спочатку потрібно підібрати герметичний контейнер, щоб у ширину в нього без проблем міг поміститися рулон паперових рушників. Сам рулон потрібно розрізати навпіл, щоб він помістився й у висоту. Вставити в герметичний контейнер.

Серветки, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В окремій ємності потрібно змішати воду зі спиртом. Потім додати чайну ложку мила або ж 10–15 крапель ефірного масла. Перемішати і вилити рідину на рулон в контейнері.

Далі потрібно акуратно дістати втулку, а крайню внутрішню серветку трохи підняти, щоб зручно було тягнути.

Серветки, фото з вільних джерел

Також рекомендується закрити контейнер кришкою для того, щоб спирт не вивітрився. Таке саморобне антисептичний засіб можна поставити навіть в офісі.

Слід зазначити, що ці серветки можуть очищати тільки руки, а також допомогти в прибиранні. Вони відмінно справляються з жиром на поверхнях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що є невеликі “секретики” пошуку у Google.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських поділилася дієвими масочками для обличчя, волосся та тіла.

Також "Знай.ua" писав, як перестати мити голову кожен день.