Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свій спокусливий знімок. Так, в цей раз дівчина показала спокусливе фото, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, перед камерою Емілі Ратаковськи з'явилася в ажурному сірому топі з тонкого мережива, під яким немає білизни. Цей наряд оголив пишне декольте і підкреслило ідеальну фігуру моделі. Її волосся розпущене і злегка скуйовджене, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах сережки, красуня млосно дивиться в камеру, трохи відкривши губи. Ратаковськи не підписала свою фотографію, а фанати кинулися активно її обговорювати, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.