Народний депутат від партії "Слуга народу" і заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Олександр Трухін задекларував цікаві подарунки від близьких людей. Відповідні зміни з'явилися в його електронній декларації.

В документі зазначено, що народний обранець 27 серпня 2019 року отримав в подарунок від мами і тата окремо по 11 мільйонів гривень. Причину такого щедрого подарунка нардепу, який складає 75% їх загального річного доходу, слуга народу не пояснив.

Крім того, "слуга народу" задекларував 100 земельних ділянок у Полтавській області, дві квартири в Дніпрі і Volkswagen Touareg, - все це 35-річному бізнесменові "подарував" його батько.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко внесла в свою електронну декларацію 150 мільйонів гривень. У поясненні було зазначено, що таку величезну суму політик отримала від американської компанії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Тимошенко задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривень від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Вид доходу – “компенсація шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років, отримана у США на стадії досудового врегулювання”. Інформацію про те, про якої компенсації йде мова і хто компенсував гроші Тимошенко, в публічних джерелах розшукати не вдалося. Пошуковик Google на момент цієї публікації (4 травня. – Ред.) не знаходить повідомлень у зв'язці слів “Reid, Collins, Tsai LLP” і “Україна” або прізвища “Тимошенко”, – зазначив Лещенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко поповнила ряди жінок-олігархів.

Як повідомляв Знай. ua, Рудик з "Голосу" дала оцінку знищення медреформи.

Також Знай. ua писав, що НАБУ порушило кримінальну справу проти Венедиктової.