Святкування перемоги у Другій світовій в Росії ще задовго до 9 травня традиційно перетворилося на карнавал з переодяганнями, плутаниною учасників боїв з німецькими солдатами і йоржиками для унітазу з георгіївськими стрічками.

Пропагандисти російських ЗМІ намагалися перевершити один одного в барвистості епітетів, перебільшенні ролі Росії в участі у війні і, звичайно, привітань Путіна. Коли соцмережі насміялися над помилками російської пропаганди у вигляді фінських солдатів, яких видають за радянських і фото Гітлера у вигляді радянського героя, в "бій" вступили дитячі передачі.

На традиційній дитячій передачі "Надобраніч малюки", яку пам'ятають мільйони людей, теж вирішили нагадати про 9 травня.

"Не жартую! Йде спокійної ночі, малята! Обговорюють свято 9 травня. Філя пишається своїми (!!!) полеглими героями. Тигр у пілотці... Пекельне пекло" - пишуть в соціальній мережі Twitter.

Користувачі з радістю підхопили тему і почали будувати здогади, в яких саме битви могли впасти предки Філі і Хрюші. Наприклад, предки Хрюші могли стати ковбасою на прилавку і загинути в нерівному бою з м'ясником.

Також користувачі соцмереж звернули увагу, що предки Хрюші і зараз беруть активну участь у травневих святах. Ну а про тигра в пілотці вийшла зовсім інша історія.

Правда, деякі користувачі негативно відреагували на таке высміювання зазначивши, що тваринки з передачі пишаються полеглими героями СРСР, а не конкретно своїми предками. Пост зібрав більше двох сотень лайків і майже вісім десятків ретвітів.