найуспішніші бізнесмени розкрили свої критерії, за якими шукали своїх майбутніх дружин.

Так, Андрій Оністрат у 90-ті був валютним міняйлом, а в 2000-х став успішним банкіром. У 24 роки він зміг заробити свій 1 мільйон, а в 34 – пробігти перший марафон.

Його другою дружиною і матір'ю його 4-х дітей стала телеведуча і манекенниця Валентина Гамайко. Він побачив свою майбутню дружину на конкурсі краси "Чорна перлина". Він зізнається, що вона підкорила його посмішкою, запахом, дотиками.

Марина Ярославська стала дружиною мільйонера Олександра Ярославського, який побудував у Харкові стадіон, аеропорт, готель. У нього досить чіткі вимоги до своєї обраниці.

"Аксіома зрозуміла – повинні бути ноги. Я ще раз повторюся – попа. Ну і звичайно інтелект, але це вже після всього іншого", - розповідає Олександр.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Пакистанець Мохаммед Захур приїхав в Україну студентом, а згодом став металургійним магнатом. І ось уже 20 років він одружений на співачці Камалії.

"Був подвійний удар – краса і сильний голос. Вона повалила мене", - зізнається олігарх.

Камалія зізналася, що вона не стоїть біля плити і борщі не варить. Ще на початку стосунків чоловік заборонив займатися цим і одразу найняв персонал і сказав, що дружина повинна приділяти увагу чоловіка, коли він повертається з роботи.

Ярославський, як і багато інші успішні чоловіки, у майбутньої обраниці шукав матір для своїх дітей.

"Коли ми з ним познайомилися, він мені сказав: я хочу трьох дітей, ти народиш мені трьох дітей? Я сказала, що так, пику", - легко відповіла друга дружина Ярославського і так все і склалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Томенко закликає владу поділитися бюджетними коштами з медиками.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко поповнила ряди жінок-олігархів, у декларації лідера "Батьківщини" знайшлося.

Також Знай. ua писав, що тепле місце Кравцова в Укрзалізниці зайняв Юрик.