В основі сучасної версії м'яса по-французьки лежить рецепт запіканки з телятини, картоплі та грибів, яку готував кухар Урбен Дюбуа. У сучасному світі рецепт набагато простіше, але не менш смачний.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- 500 г свинячої м'якоті
- 2 цибулини
- 4 помідора
- 200 г твердого сиру
- 3 зуб. часнику
- 1 пуч. петрушки
- 2 ст. л. гірчиці
- 2 ст. л. майонезу (можна замінити сметаною)
Приготування:
Свинячу м'якоть нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 сантиметри. Кожен шматочок потрібно відбити кожен шматочок з двох сторін, яку потрібно посолити і поперчити.
Деко потрібно застелити пергаментним папером, на неї викласти м'ясо. На м'ясо покласти нарізану великими кільцями цибулю і томати.
Потертий сир, дрібно нарізану петрушку і часник змішати з гірчицею і майонезом. Все ретельно перемішати.
На м'ясо потрібно викласти суміш і відправити в розігріту духовку на 50-60 хвилин. Сирна скоринка повинна підрум'янитися, але не пригоріти.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зірковий кухар розкрив секрет ідеально пюре, 15 хвилин і все готово.
Як повідомляв Знай. ua, швидкий торт зі сметанним кремом без випічки.
Також Знай. ua писав, що унікальний рецепт окрошки змусить забути про спеку і палюче сонце.