В основі сучасної версії м'яса по-французьки лежить рецепт запіканки з телятини, картоплі та грибів, яку готував кухар Урбен Дюбуа. У сучасному світі рецепт набагато простіше, але не менш смачний.

Інгредієнти

  • 500 г свинячої м'якоті
  • 2 цибулини
  • 4 помідора
  • 200 г твердого сиру
  • 3 зуб. часнику
  • 1 пуч. петрушки
  • 2 ст. л. гірчиці
  • 2 ст. л. майонезу (можна замінити сметаною)

Приготування:

Свинячу м'якоть нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 сантиметри. Кожен шматочок потрібно відбити кожен шматочок з двох сторін, яку потрібно посолити і поперчити.

Деко потрібно застелити пергаментним папером, на неї викласти м'ясо. На м'ясо покласти нарізану великими кільцями цибулю і томати.

Популярні новини зараз

Красуня Боржемська в спокусливій позі змусила Узелкова кусати лікті: жінка-кішка

"Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти..." 

ДТП забрала життя української рекордсменки: їй було всього лише 21

Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі й усмішка до вух

Показати ще

Потертий сир, дрібно нарізану петрушку і часник змішати з гірчицею і майонезом. Все ретельно перемішати.

На м'ясо потрібно викласти суміш і відправити в розігріту духовку на 50-60 хвилин. Сирна скоринка повинна підрум'янитися, але не пригоріти.

М'ясо, фото: vazhnoznat
М'ясо, фото: vazhnoznat

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірковий кухар розкрив секрет ідеально пюре, 15 хвилин і все готово.

Як повідомляв Знай. ua, швидкий торт зі сметанним кремом без випічки.

Також Знай. ua писав, що унікальний рецепт окрошки змусить забути про спеку і палюче сонце.