Фізичні особи-підприємці можуть отримати матеріальну допомогу для дітей на період карантину. Це право є у ФОП, які належать до першої або другої групи платників єдиного податку, а також працюють на спрощеній системі оподаткування. Законодавством передбачена можливість надання матеріальної допомоги для дітей до 10 років.

Фото Pixabay

Зараз оформлення матеріальної допомоги стало ще простіше. Оформити її можна за допомогою програми “Дія”. Для цього потрібно пройти процедуру реєстрації та авторизуватися за допомогою Bank ID або Mobile ID, а також цифрового підпису. Далі необхідно заповнити заяву в електронній формі та докласти сканкопіі документів. Для оформлення допомоги потрібно підготувати свідоцтво про народження, довідку з Пенсійного фонду про сплату ЄСВ, та документ, що підтверджує легальність перебування людини в Україні.
Матеріальна допомога розраховується на кожну дитину. Розрахунок починається з дня подання заяви. Законом передбачена сума в 1779 гривень в місяць на дитину до 6 років і 2218 гривень на дітей у віці 6-10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що є невеликі “секретики” пошуку у Google.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських поділилася дієвими масочками для обличчя, волосся і тіла.

Також "Знай.uа" писав, як перестати мити голову кожен день.