У Лисичанську безпритульні тварини турбують мало не кожного мекшканця. У сформованих умовах тварини, які як правило не живуть зграями, почали збиратися в "організовані банди".

Так, в Лисичанську, у районі заводу "Пролетарій" біля приватних будинків сформувалася зграя бездомних котів, які самі живуть у покинутих будинків і войовничо охороняють свої володіння, передає Годину Пік.

Не виключено, що в зграї котів є "родичі" - вони дуже схожі один на одного. Але, найімовірніше, виживати разом їх змушує голод. У них немає певного господаря. Всі тварини живуть, фактично, на вулиці, туляться на деревах і однією з дахів.

"Банда" складається з 5-6 особин, які ревно оберігають свою територію від собак.

Котики, фото Час Пик
Котики, фото Час Пик

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Котики, фото Час Пик
Котики, фото Час Пик

Котики, фото Час Пик
Котики, фото Час Пик

До того ж, вони зовсім не бояться людей, хоч і, по суті, дикі. Навпаки, вони часто випрошують їжу, а якщо такого котика погладити, він і зовсім буде супроводжувати далеко від свого житла.

Цікаво, що взимку коти привчилися гріти одне одного: вони можуть днем сидіти на землі, тісно притулившись один до одного, а вночі десь ховаються.

Коти уподобали одне з дерев, що ростуть на вулиці. Не одразу можна помітити, але в кроні сидить ще один кіт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми в будинках сидимо".

Як повідомляв портал "Знай.ua", коли папуга вибиває страйк краще за тебе, пернатий красунчик дав майстер-клас з боулінгу.

Також "Знай.ua" писав, у теорії Дарвіна щось пішло не так, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.