Поліна Малиновська - 21-річна instagram-модель родом з Білорусі. Дівчина зараз живе і працює в Італії. Її незвичайна, і разом з тим казково красива зовнішність прославила її на весь світ - на Instagram красуні підписані понад півтора мільйона чоловік. У дівчини осина талія, пишні груди, довгі ноги, але її родзинка - це різнокольорові очі - на її блакитній райдужці є коричневе вкраплення.

Малиновська із задоволенням користується всіма "фішечками", якими її наділила природа. Багато її знімків носять досить відвертий характер. Так, наприклад, красуня порадувала передплатників фото, де позує топлес в морському прибої. Фолловери моментально "залайкали" дівчину і завалили позитивними коментарями.

Фанати дівчини навіть порівняли її з богинею.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поліна була приречена на успішну кар'єру моделі. Зараз вона співпрацює з великою американською компанією Revolve, а на її Instagram зараз підписана 717 тис. осіб. Дівчина регулярно радує передплатників відвертими фото, на яких вона демонструє завидну фігуру.

Поліна забезпечує себе сама. Вона стала амбасадором компанії Revolve, яка займається продажем одягу онлайн. Непоганий дохід приносить і сторінка в "Інстаграм".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним, Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковски з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковски засвітити труси.