У 90-тих відомого співака і просто красеня Андрія Губіна слухали на всьому пост-радянському просторі. Однак, в якийсь момент він просто зник зі слуху. А крізь призму років змінився і добряче постарів.

"Любимый многими Андрей Губин в 21 год и в 46 🙌 Кто в 90-х слушал Андрея - 💟😏 🌟💥🌟💥🌟💥🌟💥🌟💥", - йдеться у фан-пабліку Губіна.

Артист припинив виходити на сцену, хоча легко міг би продовжувати заробляти на корпоративах і гастролях. Він вперто відмовлявся від усіх пропозицій. Після смерті батьків Губін буквально став відлюдником.

"Губін мені казав, що у нього постійно болить обличчя, і людям, які з цим не стикалися, його проблему не зрозуміти. Людина він, безумовно, зі своїми тарганами. Андрій сильно змінився. Ніхто не розуміє, що з ним. Він зараз займається тільки своїм здоров'ям. І сильно витратився на лікарів - спостерігався у багатьох клініках, проходив різні обстеження", - розповів телеведучий Лео­нід Закошанський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами знайомих співака, лікарі не змогли знайти у нього ніяких відхилень. Продюсер "Ласкавого мая" Андрій Разін вважає, що Губін вигадав свою хворобу.

"В Андрія серйозні проблеми з психікою. Йому ввижається, що у нього постійно свербить і болить обличчя. Ми його водили по лікарям, вони нічого не знайшли. Розмовляти з ним стало важко, він нападає на всіх. Навіть на мене важко реагує, хоча він мій друг, я його завжди підтримував. Губін не винен, не можна його засуджувати, це нещастя. Те, що трапилося з ним, - трагедія", - заявив продюсер.

Андрій Губін
Андрій Губін

Знайомі Губіна також заявили, що після відходу зі сцени у нього практично не залишилося майна - йому довелося розпродати автопарк і квартири. Єдиний його дохід на даний момент - це авторські відрахування. До того ж, він так і не зміг побудувати особисте життя, і повністю розчарувався у жінках.

Андрій Губін
Андрій Губін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Час просто нещадний" – нові знімки зі старим Андрієм Губіним викликали фурор в мережі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Тако Знай.uа писав, Лорак шокувала новими величезними губами.