Російський актор Павло Майков, який отримав популярність завдяки ролі "Бджоли" у фільмі "Бригада" висловився щодо святкування 9 травня. Відповідне відео опублікували в Facebook.

"Для мене 9 травня – день тиші, день мовчання. Хвилини мовчання мало, тому що якщо уявити ту кількість людей, яка загинула в цьому пеклі. Сто мільйонів, якщо порахувати всіх-всіх, хто був задіяний у цій війні, яка почалася в 38-39 роках і тривав дуже довго. І це день, коли треба заткнутися нарешті, не голосити пісні, не пукати вгору народними грошима, не брязкати зброєю, а подумати про те, що це дійсно була страшна війна і поставитися як до уроку", - говорить актор.

Майков зазначив, що до війни не відносяться до РФ як до уроку, продовжують брязкати зброєю, вбивати собі подібних тисячами.

"Гріш ціна такій перемозі. Причому перемога - це завжди сльози, війна – це бруд, війна це страх, смерть і кров. Там немає ніякої романтики", - говорить він.

Актор зазначає, що він не був на війні, але впевнений, що це так.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"На війні немає переможців, тому що на війні гинуть люди. Люди – це всесвіт, мільйони всесвітів розбиваються. А ці, які їздять з написами "Можемо повторити". Че ти можеш повторити? Ти дегенерат, ти нічого не можеш повторити. Що ти можеш повторити? Убитих у концтаборах, замучених у газових камерах, мільйони смертей дітей, жінок, старих людей, зруйновані міста, села ти хочеш повторити? Це день тиші, день пам'яті, день скорботи, щоб задуматися і не робити так більше", - вважає Майков.

Залишилась і на Росії жменька адекватних людей. Ось один з них, якого ми знаємо, як "Пчолу" з Бригади. Послухайте...

Geplaatst door Моя країна Україна op Zondag 10 mei 2020

У цей день актор вирішив прочитати вірш Роберта Рождественського "На Землі безжально маленькою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська "привласнила" День Перемоги і зробила гучну заяву про ветеранів.

Як повідомляв Знай. ua, помер 94-річний ветеран УПА, який провів 15 років у таборах.

Також Знай. ua писав, що Путін програв Зеленському і "впав" в очах росіян в День Перемоги.