Батько 13-річної доньки Юлії Началової - футболіст Євген Алдонін - опублікував на своїй сторінці в Instagram зворушливе відео. Про це повідомляє Знай юа з посиланням на соцмережі.

Дочка покійної естрадної співачки заспівала наживо на честь Дня Перемоги. Ролик за короткий час залучив увагу вірних шанувальників. Юна Віра Алдоніна, як і її мама, захоплюється вокалом. Дівчинка бере уроки гри на фортепіано, але і це далеко не все.

Дівчинка бере участь у мюзиклах і конкурсах читців. Всі рідні Юлії Началовой роблять все можливе для того, щоб її єдина дочка росла в любові і гармонії. Батьки Юлії Началовой - Віктор і Таїсія - дуже пишаються онукою. Дівчинка виявилася здібною ученицею, уважно ставиться до уроків і активно займається музикою. Також відомо, що особливу увагу Віра Алдоніна приділяє саме вокалу.

Всього за добу ролик за участю дочки Юлії Началовой набрав більше 26 тисяч лайків і десятки захоплених коментарів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Який талант!А тембр так схожий на мамин!!!Молодчинка!!!"

"Так зворушливо👏👏👏дивилася і плакала,Вірочка незвичайна ,найчистішої душі чоловічок ,голос як пісня ,я слухала кілька разів.Браво👏👏👏👏Вірочка👏👏👏👏ти велика молодець👏👏👏"

"Умничка. В голосі Віри нотки голова Юлі. Щастя вам добра. Ви хороший тато."

"Яка замечательнаяи талановита дівчинка 👏👏👏удачі тобі Вірочка"

"Браво!!! Віра молодець!!! Дуже гарний голос, чудове виконання, до сліз...👏👏👏👏👏👏"

"До мурашок🌷🌷🌷Дуже приголомшливе виконання👍🌞❤️Молодець👏👏👏Успіхів!!!Міцного здоров'я і блогополучия всім!"

"Як мама! Супер! Віра молодечик" - пишуть у соцмережах.

Раніше Знай писав, що після трагічної кончини співачки Юлії Началової всю турботу про виховання її дочки взяли на себе батьки Юлії і її колишній чоловік Євген Алдонін. Також відомо, що у футболіста є молодший син Артем і донька Анжеліка. Діти у спортсмена вже від наступного шлюбу і подарувала спадкоємців його нинішня дружина Ольга. Але в той же час, сама Віра непогано ладнає з мачухою.