Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський не приховує особисте життя і часто ділиться ним зі своїми фоловерами в Instagram. Так, артист вирішив зворушити філософськими думками про кохання. Цікаво, що тегнув Козловський себе у місці, якого не існує на карті.

"Покажи ей, что она самая нужная, и увидишь, что она самая нежная🤍" - підписав зворушливу серію знімків Козловський.

Ці милі кадри не залишилися непоміченими - всього за пів години пост набрав майже 700 лайків і безліч добрих і смішних коментарів.

"А вообще-то так и есть. Золотые слова🔥", " Бездоганний 😍😘", "Сонечко" - увесь час писали фанати знаменитості.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше артист скаржився, що втомився від карантину і дуже хочеться кудись поїхати провітритися, змінити обстановку... Може, в межах Київської області, а може і ні. Просив українців порадити якісь мальовничі місця, на що варто подивитися, порадувати око. Адже наша країна багата унікальними місцями!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, екснаречена Козловського Раміна закувалась у повідець та дозволила витягти себе на вулицю.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський поділився з фоловерами яскравим фото, продемонструвавши накачаний торс на відпочинку в Туреччині.