У мережі з'явилася історія, яка сталася з російським актором і режисером Микитою Михалковим, коли він прогулювався по Тверській. Відповідний пост опублікували в Facebook-групі Цитадель знань.

Микита Михалков розповів, як одного разу йшов Тверській вулиці, а там стояли "дівчата легкої поведінки". Вони дізналися знаменитість і одна з них навіть попросила у нього автограф.

Артист запитав у неї ім'я і почав писати на блокнотному листочку їй послання "Милий Наташі".

"А вона: "Спасибі, Микита Сергійович, я на ваших фільмах виховувалася!", - розповідає він.

Микита Михалков
Микита Михалков

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилися фото сина Андрона Кончаловского і Юлії Висоцької, який розважається зі своїми братами Баковими — спадкоємцями Анни Михалковій. В квартирі останніх нещодавно сталася трагедія — під вікнами будинку онука Микити Михалкова знайшли скалічену модель.

16-річний Петро Кончаловський веселився з онуками Міхалкова і зробив кілька фото, які потрапили в мережу. Схоже на те, що недавня трагедія ніяк не вплинула на їх настрій — тусовка у Сергія та Андрія триває.

11 січня відому модель Ксенію Пунтус з серйозними травмами вранці виявив двірник. Дівчина нібито випала з вікна квартири онука Микити Михалкова. Від падіння дівчина сильно постраждала: у неї діагностували черепно-мозкову травму, множинні забиття, вивих стегна, забій хребта та легень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель, що випала з вікна онука Михалкова, прийшла в себе і згадала всю правду.

Як повідомляв Знай. ua, ФБР опоганило ім'я Висоцького, син легендарного співака заступився за батька.

Також Знай. ua писав, що після скандалу з сином Михалкова вперше з'явилася на людях.