У Олександрівці Кіровоградської області місцева жителька стала свідком дивного інциденту: жінка похилого віку накинулася з лайками і погрозами на малолітню дитину, яка нібито розбудила її онука. Коли в ситуацію спробували втрутитися, жінка втекла.

Про це написала користувачка соціальної мережі Facebook Alina Kuznecova на сторінці FB-спільноти "Підслухано в Олександрівці".

Фото Facebook
Фото Facebook

"Хочу зробити цю "бабусю" відомою і застерегти батьків цих діток. Сьогодні стала свідком жахливих погроз цієї "бабусі", своїй онучці. Як я зрозуміла, проблема полягала в тому, що старша дівчинка, Тая, розбудила меншого братика. Нащо отримала від "бабусі" велику кількість погроз та не цензурних слів. (ти не дитина, а стерво, я тобі сказала закрити рота, ты б**дь розбудила малого, будиш сука сидіти вдома, я тебе вб'ю). І ще дуже багато жахливих слів..... Дівчинка почала плакати і сказала що розкаже мамі. А "бабуся" їй у відповідь, не розкаже, бо я тебе зараз головою об асфальт вб'ю. Фото звісно не дуже гарної якості, але я думаю що рідні зможуть впізнати. Шановна МАМО!!!! ПОЖАЛІЙТЕ СВОЇХ ДІТОК!!!! ТРИМАЙТЕ ПОДАЛІ ТАКУ "БАБУСЮ". ЯК ПОМІТИЛА ЩО Я ЇЇ ФОТОГРАФУЮ, почала тікати", - написала Alina Kuznecova.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У коментарях інші користувачі соцмережі зазначили, що також бачили ту жінку та підозрюють, що вона може зловживати алкоголем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом озвірілий батько влаштував домашнє пекло трьом маленьким дочкам, - "виставив на холод і погрожував вбити".

Як повідомляв портал Знай.ua, Львів'янин зважився на відчайдушний крок і показав шефу "жовту картку" з висоти - тепер точно не звільнить.

Також Знай.ua писав, Підкинули щура з виколотими очима: на Львівщині тероризують вдову АТОшника з дев'ятьма дітьми.