Як відомо, вже з 11 травня в Україні відбулося пом'якшення карантину, зокрема свою роботу відновив малий бізнес. Відтак, президентка Союзу фахівців України в індустрії краси Олександра Толубка розповіла, як салони краси та перукарні готуються виходити з карантину.

За її словами, ймовірно, не всі підприємства зуміють вижити після карантину і якийсь відсоток з них закриється.

"Можливо, близько 10-15%. Але завдяки тому, що ми почнемо працювати з 11 травня, відсоток закритих підприємств не буде великим. Якби обмежувальні заходи продовжилися б для нас ще на якийсь час, то і кількість закритих підприємств було б набагато більшою", – говорить експерт.

Робота перукарні під час пандемії

Окрім цього, Толубка наголосила, що салони та перукарні вже близько тижня готуються до початку роботи – ведуть запис клієнтів, закуповують маски, дезінфектори.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"33% клієнтів хоча б один раз за цей час знайшли можливість отримати послугу. До речі, саме тому ми створювали петиції і намагалися донести державі, що набагато безпечніше для людей обслуговуватися в тих салонах, де дотримуються заходів безпеки, а не в тіньових".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київські супермаркети масово "забили" на карантин - ні масок, ні рукавичок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Львівські бізнесмени здивували вчинком на карантині - "нас не візьме жодна зараза".

Також Знай.ua писав, що У Чернівцях озвірілий піп обкашляв журналістів вірусом і відправив на карантин всю редакцію.