Після двох місяців карантину, Сервісні центри МВС, які здійснюють реєстраційні дії з автотранспортом, починають працювати. Про це написав Антон Геращенко на своїй facebook-сторінці.

Система Сервісних центрів МВС не взмозі за один день провести десятки тисяч перереєстрацій авто, які зібрались за два місяці карантину.
Зручна послуга "Запис в електронну чергу" позбавить українців кілометрових черг. Щоб зареєструватись онлайн, не виходячи з дому потрібно зайти на сайт Головного сервісного центру МВС - www.hsc.gov.ua , обрати розділ "Запис в електронну чергу", пройти ідентифікацію через Bank ID, чи ЕЦП, знайти Сервісний центр в якому Ви збирались перереєструвати право власності на авто та отримати дату та час коли Ви це зможете зробити.

авто з іноземною реєстрацією
авто з іноземною реєстрацією

ІНСТРУКЦІЯ З КОРИСТУВАННЯ ПОСЛУГОЮ - "ЗАПИС В ЕЛЕКТРОННУ ЧЕРГУ"
Після ідентифікації переходимо в сам функціонал. Розділ "Мої реєстрації в черзі".
На цьому етапі можна переглянути всі наявні записи в черзі. Оскільки спочатку наявних записів у черзі ще немає, система нас інформує про це. Далі необхідно натиснути кнопку «Зареєструватися».
Ми потрапляємо в розділ «Особисті дані».
У цьому розділі вибираємо населений пункт, конкретний сервісний центр МВС, тип послуги та обрану послугу.
Обираємо бажані дату та час отримання послуги. Якщо дата або час зайняті, то відповідна клітинка не буде відображена. Записатися можна на 3 дні вперед.
На екрані з’явиться сформований талон електронної черги з можливістю його завантаження. Талон уже автоматично надісланий на вказану електронну адресу. Наразі, необхідно перевірити вказану в ньому інформацію, зокрема, обраний сервісний центр МВС, свої особисті дані, назву послуги та дату з часом відвідування. Талон електронної черги необхідно буде показати адміністратору сервісного центру МВС для отримання послуги.
Натисніть кнопку «Завантажити» — для завантаження талону електронної черги у форматі ПДФ або «Мої реєстрації в черзі», щоби переглянути всі свої записи в електронну чергу.
У цьому розділі можна перевірити всі свої записи в електронній черзі, а також скасувати їх за потреби.
Необхідно звернути увагу на встановлені обмеження кількості записів на день — зокрема, записатися на обрану послугу можна тільки один раз на день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній нардеп Береза підняв на сміх Ляшка за барикади біля ресторану "Велюр".

Як повідомляв Знай. ua, Тищенко з "клоуном" прийшов під Раду і зробив гучну заяву про скандальному ресторані "Велюр".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Садовий дозволив відкрити забігайлівки, львів'яни киплять.