Поки міністерство цифрової трансформації удосконалює мобільний додаток "Дія" для українців, деякі умільці вже знайшли всі паролі, співставили дані і "вуаля" - тепер все, як на долоні. Про це повідомив співробітник Prozorro Володимир Фльонц на своїй facebook-сторінці.

"Пару місяців назад Мінцифра обіцяла, що самі, без вашої участі, створять головний ідентифікатор (в обхід Закону про Єдиний дем.реєстр, до речі) завдяки якому об'єднають двадцять кілець всі реєстри країни і настане цифрове раб щастя", - зазначається у повідомленні.

Автор не знає як в міністерстві цифрової трансформації, а от у хлопців зі скріншота все вийшло. За його словами, хлопці молодці. З'єднали разом дані державних реєстрів, бази нової пошти, паролі з вконтакту і linkedin, щедро приправили банківською таємницею і результат, як кажуть, на табло.

"Мені показало не тільки паспортні дані, мої старі паролі (старі, але на той момент справжні!) але і дані з біометричних паспортів (включаючи фото) і вишенька на торті — водійське посвідчення, про який я навіть не здогадувався. Навіть у "Дії" його не показує, а у хлопців в базі — є. Ось так вже зараз виглядає их цифрове майбутнє. Висновки нехай кожен зробить сам", - зазначив автор.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
У коментарях Фльонц поцікавився у співробітників міністерства цифрової трансформації України, хто нестиме відповідальність за цей безлад?!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, чому влада змушує українців носити маску.

Як повідомляв портал Знай.uа, у МОЗ порівняли темпи поширення коронавірус в Україні з Італією та Іспанією.

Також портал Знай.uа писав, що додаток "Дія" буде відслідковувати кожен крок українців – тепер з дому ні ногою.