Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. 44-річна красуня відома завдяки культовим фільмам, які завоювали любов телеглядачів по всьому світу, однак особливо зірка сподобалась шанувальникам в серіалах "Клон" і "Тропіканка". Нещодавно у своєму Instagram знаменитість виставила яскравих архівний кадр з минулого, зроблений ще на плівковий фотоапарат. Так, артистка позувала в басейні, примірявши лише міні-бікіні і підставивши тіло сонечку, а на її голові красувалося безліч грайливих дрібних кісок.

Remexendo o baú mas um achadinho... mood tranças!!! Adoroooo e vcs??? 😽 (Трохи порилася в скриньці і знайшла це...настрій кісок!!! Люблю вас, друзі

Фолловери залишилися в захваті і буквально засипали Джованну компліментами, захоплюючись красою і фігурою ще юної дівчини. Варто відзначити, що красуня почала свою кар'єру досить рано - в 11 років Джованна вже грала на сцені юнацького аматорського театру, а в 14 років дебютувала на телешоу "Clube da Criança" в ролі співведучої. На екранах в серіалі "Тропіканка" Антонеллі з'явилася в 18 років, а вже в 2001 році раптово для себе полюбилася всьому світу завдяки серіалу "Клон", який був показаний в більш ніж 90 країнах світу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Чудового століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.