Зірки "Паперового будинку" Урсула Корберо і Мігель Эрран опублікували зворушливий знімок в Instagram і викликали повний захват фанатів серіалу La casa de papel або Паперовий будинок, повідомляє Знай юа.

Одні з головних героїв серіалу іспанського серіалу від Netflix La casa de papel Урсула Корберо і Мігель Эрран відразу заслужили любов публіки за яскраві емоції і рішучі ролі. У пари в серіалі розвивається бурхливий роман на тлі постійної загрози поліції, погонь і збройних сутичок. Справжня іспанська пристрасть супроводжує героїв у всіх чотирьох сезонах популярного шоу Netflix.

Як відомо, у звичайному житті актори дружні, але аж ніяк не є парою. Але мабуть заради фанатів серіалу і успіху шоу Урсула Корберо і Мігель Эрран вирішили порадувати всіх яскравим знімком.

Солодка пара La casa de papel викликала хвилю захоплених коментарів, до яких крім відомих зірок приєднався і офіційний акаунт Netflix.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За два дні любовний дует Урсули Корберо і Мігеля Эрран зібрав майже п'ять мільйонів лайків і сотні коментарів! Це ще раз підтверджує неймовірний успіх серіалу Паперовий будинок, який, до речі, до співпраці з Netflix потерпів повний крах на іспанському ТБ.

Тепер же завдяки La casa de papel актори стали справжніми зірками, серіал дивляться мільйони глядачів, а Netflix не натішиться вдалому придбанню.

Якщо ви є шанувальником La casa de papel - вам точно варто почитати про успіх зірок серіалу в Instagram. Більшість з них перевищила мільйон фоловерів в Instagram всього за декілька тижнів таким чином, що сьогодні актори цієї картини є справжніми авторитетами в світі 2.0.

Знай вже писав і вам рекомендуємо почитати, хто найуспішніші актори і актриси La casa de papel в Instagram?