Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетне спільне фото з коханим чоловіком, адже 11 травня композитору виповнилося 57 років. Так, артисти позували на чорно-білому кадрі, притиснувшись один до одного, а Костянтин ніжно цілував Віру в лоб. Варто зазначити, що у пари досить велика різниця у віці - цілих 19 років, тому недоброзичливці не раз відзначали, що закохані виглядають, як тато і донька, адже Брежнєва ще й здається молодшою за свій вік.

День Народження Генія 🖤 @meladzemusic трепетно підписала Брежнєва

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Тато і дочка... я б підписала)☺️", "Вітання до небес 💗", "Як тато і дочка)", "Обожнюю обох! 😘 З Днем народження)", "Дууууже зворушливе фото!!! Всі почуття показані!!! Нічого говорити і доводити не потрібно!!! Щастя вам і всіх благ!!!!🙏🏻❤️❤️❤️", "Ух.,,,яка ніжність🙌🏻", "Які ви елегантні", "З днем народження Костянтина! Будьте щасливі!🌹🌷🌸💐🥳", "Дід і внучка🤨", "Красива ж все таки пара!!! А Віра мій ідеал! Чиста і щира!💋❤️🔥", "Здоров'я і щастя нескінченного♥️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше