Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кадр з прогулянки по одній з вулиць Києва, заінтригувавши шанувальників відображенням у сонцезахисних окулярах. Так, артистка засвітила таємничого незнайомця, який і був її фотографом, запропонувавши вгадати, кого приховує від сторонніх очей. Варто відзначити, що Слава і Едгар Каминські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У недавньому інтерв'ю Олі Поляковій красуня зазначила, що у неї є чоловік.

У кожного з нас є поруч хтось, кого можна обійняти. Чому ми повинні сумувати? зізналася в інтерв'ю Камінська

Детективне агентство «місячне світло» 😂 Увага питання до знавців:) Хто мене фоткав ? пожартувала Слава

Фолловери не пройшли повз: "Судячи по окулярвх, два модних хлопці!😉😍👍 по одному на око...", "Якщо детективне агентство #місячне світло #, то фотав, однозначно, Брюс Вілліс🤣😜", "Ну судячи по відображенню в окулярах якийсь лисий дядько в білій футболці 😂", "Брюс Вілліс 😆😆😆🔥🔥🔥", "В окулярах відображається дитина, але погано видно хто саме. Можна припустити, що якщо велик білий з рожевим, то це була донька.".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.